Ilmainen toimitus yli 49 € ostoksille. Arvioitu toimitusaika 2-5 päivää.

Ihoklinikka

Löydä ihosi hyvinvointi ja elinvoima erikoishoidoilla

Erikoishoidot

Kauneuskeskus ILOn ihoklinikka löytää uudelleen ihosi hyvinvoinnin, parantaen ihon laatua ja elinvoimaa. Koska haluan parantaa ihosi hyvinvointia kokonaisvaltaisesti ja edistää kauneuttasi, tarjoaa ILOn ihoklinikka ilmaisen konsultaation ja yksilöllisen hoitosuunnitelman juuri sinun ihollesi sopivien kotihoitojen ja hoitolahoitojen määrittelemiseksi.

Kauneutesi tueksi tarjolla on monipuolinen valikoiman ihoklinikka- sekä medical-hoitoja, kuten täyteaine-, mikroneulaus ja syväneulaus sekä mesolankahoitoja ja väkälankakohotuksia. Ikämuutosten etenemisen hidastamiseen löytyy runsaasti eri vaihtoehtoja, jotka siirtävät tai poistavat riskialttiiden kirurgisten toimenpiteiden tarvetta.

Erikoishoidot

HIFU-hoito

280 - 595 €

Kasvojen ja kaulan lihaskalvoa napakoittava, syvävaikutteinen hoito, jossa ultraääntä kohdistetaan hoitoalueelle HIFU-laitteella. Hinta määräytyy hoitoalueen mukaan.

Mikroneulaus

105 €

Tehokas mesoterapiahoito ihon uudistamiseen. Nopealiikkeinen ja syvyydeltä säädettävä mikroneulaus on turvallinen ja lähes kivuton ihon uudistaja.

Lift -mesoterapia

125 €

Klikkaa muokkauspainiketta muuttaaksesi tekstiä. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hoidossa iho ensin kirkastetaan kevyellä AHA-happokuorinnalla, jonka jälkeen ihoon tehdään mesoterapialaitteella pieniä mikro-aukkoja, jotta ihon syvimpiin kerroksiin voidaan viedä aktiiviseerumi, joka siloittaa ja lisää kollageenin tuotantoa. 

Aktiiviseerumi sisältää hyaluronhappoa, kollageenin muodostumista lisäävää Matrixylia sekä Synakea, joka siloittaa ryppyjä. Hoidossa voidaan käsitellä kasvot, kaula, decolte sekä kämmenselät. Hoito viimeistellään jälkihoitovoiteella, joka suojaa ja rauhoittaa.

Lift Meso Conceptia suositellaan 3 – 12 kerran sarjahoitona.

Biorevitalisaatio

225 €

Syväkosteuttava ja siloittava tehohoito, jossa hyalronihappo viedään suoraan ihon alle hyaluronpen-laitteella tehokkaasti ja kivuttomasti.

Diatermia

52 € / 15 min

Katkenneiden hiusverisuonten ja couperosan poistaminen sähköimpulssilla ja lämpöneulalla. Poistaa punoitusta ja tasoittaa ihon väriä.

Mesolankakohotus

19 € / kpl

Polydioksanoni-lankoja, joilla tehokkaasti kiinteytetään ihoa ja aktivoidaan sen uudistumista. Hoitoalueita esimerkiksi suunympärys, kaula ja otsa.

COG-Väkälankakohotus

75 € / kpl

4 D Cog-langoilla ihoa kiristetään ja kohotetaan tehokkaasti. Lankoja tarvitaan 6 – 12 kpl, sopii esim. poskilinjan muokkaamiseen, otsan kohotukseen.

Huom! Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista ja peruuttamattomista ajoista peritään maksua 50% varatun palvelun hinnasta.

0
Ostoskori