Happokuorinta

Ihoa tehokkaasti uudistavat happokuorinnat

Nainen pienoisrullalaudan kanssa tummien pastellisävyjen ympäröimänä

Happokuorinta

Kemiallinen kuorinta eli happokuorinta uudistaa ihoasi tehokkaasti, mahdollistaen nopean tuloksen vaikeisiinkin iho-ongelmiin. Oikein valittu happokuorinta on parhaimpia keinoja ihosi uudistamiseen, ihon omien kosteuttavien toimintojen tukemiseen ja kiinteyttämiseen sekä arpien ja pigmentaation tasaamiseen. 

Filorgan happokuorinnoista löytyy kaikenikäisille ja jokaiseen ihon tilaan sopiva hoito. Uuden teknologian kuorinnat ovat tehokkaita, mutta kaksivaiheisen menetelmän ansiosta iho ei punoita, eikä hilseile hoidon jälkeen.  Happokuorinta edistää myös hoitotuotteiden imeytyvyyttä sekä tehokkuutta ja taistelee ihosi ikääntymistä vastaan.

Happokuorinnat

Light Peel

69 €

Kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille sopiva kirkastava happokuorintahoito. Erityisen hyvä tukkeutuneelle ja epäpuhtaalle iholle, sekä nuoren epäpuhtaalle iholle. 

Bright Peel

79 €

290 € / 4 kerran sarja

Keskisyvä kuorinta, joka sopii erityisesti maksaläiskiin ja epätasaiseen pigmentaation vaalentamiseen. Ihon väri tasoittuu, iho myös kiinteytyy ja kirkastuu. Tehokkain sarjana, mutta myös yksittäinen hoito antaa näkyviä tuloksia. 

Time Peel

89 €

320 € / 4 kerran sarja

Aikuista ihoa tehokkaasti siloittava ja napakoittava kuorinta. Sopii ennen tärkeää menoa ja sarjana saadaan myös pitkäaikaisia juonteita madaltavia ja huokosia pienentäviä vaikutuksia.

Huom! Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista ja peruuttamattomista ajoista peritään maksua 50% varatun palvelun hinnasta.