Ilmainen toimitus yli 49 € ostoksille. Arvioitu toimitusaika 2-5 päivää.

Happokuorinta

Ihoa tehokkaasti uudistavat happokuorinnat

Happokuorinta

Kemiallinen kuorinta eli happokuorinta uudistaa ihoasi tehokkaasti, mahdollistaen nopean tuloksen vaikeisiinkin iho-ongelmiin. Oikein valittu happokuorinta on parhaimpia keinoja ihosi uudistamiseen, ihon omien kosteuttavien toimintojen tukemiseen ja kiinteyttämiseen sekä arpien ja pigmentaation tasaamiseen.

Filorgan happokuorinnoista löytyy kaikenikäisille ja jokaiseen ihon tilaan sopiva hoito. Uuden teknologian kuorinnat ovat tehokkaita, mutta kaksivaiheisen menetelmän ansiosta iho ei punoita, eikä hilseile hoidon jälkeen.  Happokuorinta edistää myös hoitotuotteiden imeytyvyyttä sekä tehokkuutta ja taistelee ihosi ikääntymistä vastaan.

Retipalm K.I.S Yrttisyväkuorinta on tehokas tapa vahvistaa ja kirkastaa ihoa. Se sopii niin ikämuutosten, kuin aknearpienkin hoitoon.

Yrittisyväkuorinta tekee hyvää myös paksuuntuneelle, epäpuhtaalle iholle, jossa on talikystiä ja mustapäitä. Monien muiden kuorivien hoitojen tapaan K.I.S yrttisyväkuorinta ei ohenna ihoa, vaan jättää sen entistä vahvemmaksi.

Happokuorinnat

Light Peel

69 €

Kevyt, kirkastava happokuorinta, joka sopii myös nuorelle epäpuhtaalle iholle.

Bright Peel

79 €

Kirkastava hoito, joka sopii erityisesti maksaläiskien ja epätasaisen pigmentaation vaalentamiseen. Tehokkain 3 – 12 kerran sarjahoitona.

Time Peel

79 €

Aikuista ihoa tehokkaasti siloittava ja napakoittava kuorinta, erittäin hyvä ihon kirkastaja myös ennen juhlaa.

K.I.S yrttisyväkuorinta

225 €

Klikkaa muokkauspainiketta muuttaaksesi tekstiä. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Yrttisyväkuorinta on tehokas tapa vahvistaa ja kirkastaa ihoa. Se sopii niin ikämuutosten, kuin aknearpienkin hoitoon.

Yrittisyväkuorinta tekee hyvää myös paksuuntuneelle, epäpuhtaalle iholle, jossa on talikystiä ja mustapäitä. Monien muiden kuorivien hoitojen tapaan K.I.S yrttisyväkuorinta ei ohenna ihoa, vaan jättää sen entistä vahvemmaksi.

Retipalm K.I.S yrittisyväkuorinnan luonnolliset lesitiinit ovat nanopartikkelin kokoisia, siksi ne eivät riko ihon pintarakennetta lainkaan.
Yrttisyväkuorinnassa iho uudistuu ja hilseilee voimakkaasti noin 5 päivää.

Hoito sisältää kaksi käyntiä, ensimmäisellä kerralla tehdään syväkuorinta ja noin 5 päivän kuluttua kosteuttava hoito, jonka jälkeen iho on uudistunut ja entistä kirkkaampi. Tarvittaessa hoito voidaan uusia 6 viikon välein.

Luonnolliset tehoaineet ovat kehäkukka, rohtosalkoruusu, taikapähkinä, piharatamo, salvia, korte, sarviapila ja melissa sekä spirulina.

Huom! Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista ja peruuttamattomista ajoista peritään maksua 50% varatun palvelun hinnasta.

0
Ostoskori