Ihoklinikka

Löydä ihosi hyvinvointi ja elinvoima

IHOKLINIKKA

ILOn ihoklinikka löytää uudelleen ihosi hyvinvoinnin, parantaen ihon laatua ja elinvoimaa. Koska haluan parantaa ihosi hyvinvointia kokonaisvaltaisesti ja edistää kauneuttasi, tarjoaa ILOn ihoklinikka ilmaisen konsultaation ja yksilöllisen hoitosuunnitelman juuri sinun ihollesi sopivien kotihoitojen ja hoitolahoitojen määrittelemiseksi.

Kauneutesi tueksi tarjolla on monipuolinen valikoiman ihoklinikka- sekä medical-hoitoja, kuten täyteaine-, mikroneulaus ja syväneulaus sekä mesolankahoitoja ja väkälankakohotuksia. Ikämuutosten etenemisen hidastamiseen löytyy runsaasti eri vaihtoehtoja, jotka siirtävät tai poistavat riskialttiiden kirurgisten toimenpiteiden tarvetta.

Ihoklinikan palvelut

UUTTA! Skinbooster-hoito
 

249 €

Klikkaa muokkauspainiketta muuttaaksesi tekstiä. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Skinbooster-hoito eli biorevitalisaatio toimii parhaiten, kun se tehdään sarjahoitona.

Skinboosterit eivät ole täyteaineita: niiden sisältämä hyaluronihappo on stabiloimatonta (“vapaata”) ja näin se täyteläistää ihoa laajemmin. Skinboostereiden teho perustuu hyaluronihapon kykyyn sitoa vettä itseensä.

Skinbooster-hoito tehdään laajoille ihoalueille. Jo yhdellä hoidolla saavutetaan ns. glow-efekti. Iho tasoittuu, kirkastuu ja syväkosteutuu. Sarjahoito kiinteyttää ja vahvistaa ihoa pitkäkestoisesti ja saa ihon näyttämään raikkaalta, elinvoimaiselta, terveemmältä ja nuorekkaammalta. Kolmen kerran sarjahoito pitää ihon nuorekkaana jopa kahden vuoden ajan. Tarvittaessa sarjahoidon tehoa voidaan boostata yhdellä touch-up-hoidolla.

Hoitoa suositellaan kolmena sarjahoitona, jotka tehdään kuukauden välein. Haluttuun hoitoalueeseen ruiskutetaan hyvin tiheästi, noin 1 cm. välein pieniä määriä Balance-hyaluronhappogeeliä.

Hoidon jälkeen iho punoittaa jonkin verran. Hoitopäivänä on syytä pitää taukoa saunomisesta ja liikuntaharrastuksista, mutta jo seuraavana päivänä voi jatkaa normaalia elämää.

Viridex-diatermiahoito

45 € / 15 min

Lämpöneulaushoito alan uusimmalla laitteella, joka kadottaa katkenneet verisuonet ja poistaa varsiluomet sekä miliumit turvallisesti ja nopeasti. Sarjahoidolla punoittavat ihoalueet poskilla, nenällä ja leuassa vaalenevat. 

Täyteainehoito

alk. 249 €​

Turvallinen, puhdas, linkitetty hyaluronhappo, jolla huulten muotoilu ja juonteiden täyttö onnistuu nopeasti. Huulien ja juonteiden lisäksi teemme poskipäiden ja leukalinjan muotoilua. Hinta sisältää konsultaation, terveysselvityksen, puudutusvoiteen ja kotihoito-ohjeen. 

Y-lift -kasvojenkohotus

680 €

Facelift täyteaineella ja kanyylitekniikalla. Täyteaine viedään kanyylilla poskipäihin ja leukalinjaan. Kohottaa välittömästi piirteitä ja siloittaa juonteita ilman luonnotonta kireyttä ja ilmeettömyyttä. Toipumisaika n. 7 päivää. Tulos kestää noin 1,5 vuotta. 

Dermapen-hoito

alk. 109 €

Klikkaa muokkauspainiketta muuttaaksesi tekstiä. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tehokkaalla, hygieenisellä mikroneulauslaitteella ihon syvimpiin kerroksiin saadaan vietyä tehokkaat, steriilisti pakatut hoitoaineet. Voidaan hoitaa ikämuutoksia, pigmentaatiota, raskausarpia, selluliittia ja hiustenlähtöä todella hyvin tuloksin.

Tehokkain tapa ylläpitää täyteaine ja mesolankahoitojen tuloksia, pienentää huokosia ja napakoittaa veltostunutta ihoa.

Mesolankakohotus

50-90 € / lanka

Klikkaa muokkauspainiketta muuttaaksesi tekstiä. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Loistava kaulan ja kasvojen alueen kohottaja. Lankoja tarvitaan 4–24 kpl kohotettavan alueen koon ja ikämuutosten mukaisesti. Lähes kivuton hoito, jonka jälkeen 3 päivää vältetään pistokohtien meikkausta ja hikoilua. Vaikutus kestää 18–24 kk. 

Veloitukseton konsultaatiokäynti

Voit aina varata konsultaatiokäynnin, jossa keskustellaan toiveistasi, kartoitetaan tilannetta ja valitaan eri hoitovaihtoehdoista sinulle sopivin. Konsultaatio ei sido sinua mihinkään, vaan tarjoaa mahdollisuuden kartoittaa henkilökohtaisesti eri hoitomuotoja. 

Huom! Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista ja peruuttamattomista ajoista peritään maksua 50% varatun palvelun hinnasta.