Kasvohoidot

Korkealaatuinen kasvohoito virkistää ja tasapainottaa

Kasvohoito

Korkealaatuinen kasvohoito on ylellinen ja rentouttava kokemus, joka tuo hehkua kasvoillesi. Tehokas kasvohoito vähentää ihosi epäpuhtauksia, kirkastaa ja tasapainottaa ihosi toimintaa huomattavasti, hoitaa sekä kiinteyttää.

Räätälöimme jokaisen hoidon ja valitsemme tuotteet palvelemaan ihosi tarpeita.

Kasvohoito aloitetaan perusteellisella alkupuhdistuksella, sen jälkeen suoritetaan yksilöllisesti valittu kuorinta, myös kaulasi iho hoidetaan huolellisesti. Hemmottelu jatkuu ihon tilaa tasapainottavalla naamiolla, jonka jälkeen levitetään ravitseva hoitotiiviste.

Kasvohoito huipentuu kasvoja ja kaulan aluetta elvyttävään hierontaan.

Kasvohoito

Kaikki kasvohoidot sisältävät alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, hoitotiivisteen ja hieronnan kasvoille ja kaulalle.

UUTUUS

Deep Clean

119 € / 90min

Ihohuokosten koneellinen syväpuhdistus, joka kuorii tehokkaasti ja poistaa huokosista likaa ja ylimääräistä talia. Hoidossa iho puhdistetaan, kuoritaan kivuttomasti ja siihen imeytetään naamiona, seerumina ja voiteena ihon tilan mukaiset hoitotuotteet. Tuloksena kirkas, kosteutettu ja tasaisempi iho.

Nannic -radiofrekvenssihoito kasvoille

98 € / 75min

Radiofrekvenssi hoitaa ihoa tehokkaasti, mutta miellyttävästi imeyttäen tehoaineet ihon  syvimpiin kerroksiin asti. Tehokkain sarjahoitona.

All inclusive -kasvohoito

89 € / 90min

Ihon tilan ja asiakkaan toiveiden mukainen hoitoelämys, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, rentouttavan hieronnan, ylellisen naamion sekä seerumin ja kulmien siistiminen. Ylellinen ja rentouttava hoitokokonaisuus, jossa sinä ja sinun ihosi ovat pääosassa.

Ihonpuhdistus

68 € / 60min

Tukkeutuneelle ja epäpuhtaalle iholle sopiva, kirkastava hoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen ja naamion.

Miehen kasvohoito

75 € / 75min

Erityisesti miehen iholle suunniteltu tehokas kasvohoito.

Puhdistava ultraäänihoito

79 € / 75min

Hellävarainen ja silti tehokas tapa kirkastaa ihoa sekä poistaa tukkeumia ja talia ihohuokosista. Sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille.

Timanttihionta

79 € / 75min

Tehokas laitekuorinta ja alipainepuhdistus, joka imee ihohuokosista talia ja epäpuhtauksia. Sopii kaikenikäisille puhdistamaan ja kirkastamaan ihoa.

Huom! Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista ja peruuttamattomista ajoista peritään maksua 50% varatun palvelun hinnasta.

0
Ostoskori