Kasvohoidot

Korkealaatuinen kasvohoito virkistää ja tasapainottaa

Nainen punaisissa taiteellisella mustanpunaisella taustalla

KASVOHOITO

Korkealaatuinen kasvohoito on ylellinen ja rentouttava kokemus, joka tuo hehkua kasvoillesi. Tehokas kasvohoito vähentää ihosi epäpuhtauksia, kirkastaa ja tasapainottaa ihosi toimintaa huomattavasti, hoitaa sekä kiinteyttää. Räätälöimme jokaisen hoidon ja valitsemme tuotteet palvelemaan ihosi tarpeita.

Kasvohoito aloitetaan perusteellisella alkupuhdistuksella, sen jälkeen suoritetaan yksilöllisesti valittu kuorinta, myös kaulasi iho hoidetaan huolellisesti. Hemmottelu jatkuu ihon tilaa tasapainottavalla naamiolla, jonka jälkeen levitetään ravitseva hoitotiiviste. Kasvohoito huipentuu kasvoja ja kaulan aluetta elvyttävään hierontaan.

Kasvohoito

Kaikki kasvohoidot sisältävät alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, hoitotiivisteen ja hieronnan kasvoille ja kaulalle.

Ihonpuhdistus

65 €

Allupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen ja naamion sisältävä puhdistava hoito, joka vähentää mustapäitä ja miliumeja. Sopii kaikenikäisille – myös miehille.

Timanttihionta

79 €

Tehokas laitekuorinta ja alipainepuhdistus, joka imee talia ja epäpuhtauksia ihon pinnalta ja ihohuokosista. Sopii kaiken ikäisille puhdistamaan ja kirkastamaan ihoa ja vähentämään mustapäitä. 

Puhdistava ultraäänihoito

79 €

Hellävarainen ja silti tehokas tapa kirkastaa ihoa sekä poistaa pieniä tukkeumia ja talia ihohuokosista. Sopii myös kaikkein herkimmälle iholle ja kaiken ikäisille.

Kosteuskylpy

60 €

Kaikkein herkimmällekin iholle sopiva erittäin hellävarainen ja ihoa pitkäkestoisesti kosteuttava hoito.

Virkistystä kasvoille

59 €

Kaiken ikäisille ja jokaiselle ihotyypille räätälöitävä joko ravitseva / tasapainottava tai kosteuttava kasvohoito.

Täydelinen kasvohoito

89 €

Räätälöity hoitokokonaisuus ihon tarpeiden ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tuloksellista hoitoa, hyvää oloa ja rentoutumista edistävä kokonaisuus.

Ennen H-hetkeä

59 €

Aikuisen naisen kirkastava, siloittava ja kiinteyttävä hoito. Erikoishieronta saa nestekertymät kasvoilta liikkeelle ja tehokas kuorinta siloittaa ja kirkastaa ihon. Kiinteyttävät tehotuotteet napakoittavat ihoa.

Huom! Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista ja peruuttamattomista ajoista peritään maksua 50% varatun palvelun hinnasta.