Ilmainen toimitus yli 49 € ostoksille. Arvioitu toimitusaika 2-5 päivää.

Kasvohoidot

Korkealaatuinen kasvohoito virkistää ja tasapainottaa

Kasvohoito

Korkealaatuinen kasvohoito on ylellinen ja rentouttava kokemus, joka tuo hehkua kasvoillesi. Tehokas kasvohoito vähentää ihosi epäpuhtauksia, kirkastaa ja tasapainottaa ihosi toimintaa huomattavasti, hoitaa sekä kiinteyttää.

Räätälöimme jokaisen hoidon ja valitsemme tuotteet palvelemaan ihosi tarpeita.

Kasvohoito aloitetaan perusteellisella alkupuhdistuksella, sen jälkeen suoritetaan yksilöllisesti valittu kuorinta, myös kaulasi iho hoidetaan huolellisesti. Hemmottelu jatkuu ihon tilaa tasapainottavalla naamiolla, jonka jälkeen levitetään ravitseva hoitotiiviste.

Kasvohoito huipentuu kasvoja ja kaulan aluetta elvyttävään hierontaan.

Medik8 logo

ILOsta löydät myös brittiläiset Medik8 tuotteet ja kasvohoidot. Ihosi on parhaimmillaan, kun käyt säännöllisissä Medik8-kasvohoidoissa. Jatka hoidon jälkeen kosmetologimme suosittelemaa räätälöityä Medik8-ihonhoitorutiiniasi kotona ja saat näkyviä tuloksia!

Löydä täydellinen kasvohoito

Saat sekä ihanan hoitohetken itsellesi, että kosmetologimme avun ja ohjeet juuri sinun ihollesi. Kattavasta Medik8-hoitojemme valikoimastamme löydät sekä siloittavia, kosteuttavia ja puhdistavia kasvohoitoja, joista jokaiselle iholle löytyy sopiva hoito. Yksikin hoito on hyväksi ihollesi, mutta jos haluat vielä enemmän tuloksia, suosittelemme 3 – 6 hoidon sarjaa yhdistettäväksi sinulle suunniteltuun päivittäiseen ihonhoitorutiiniin.

Platinum Facial 109,-

Medik8:n ylellisin kasvohoito aikuiselle iholle. Innovatiivinen kiinteyttävä kasvohoito tarjoaa välittömiä ja näkyviä tuloksia sekä signature-hieronnan kasvoille, kaulalle, decolteelle sekä hartioille.

Glowing Facial 75,-

Tehokas Medik8 -kasvohoito, joka sisältää kirkastavia aktiiviaineita ja C-vitamiina. Edistää solujen uusiutumista tehden ihosta kirkkaan ja heleän.

Clarity Facial 75,-

Syväpuhdistava ja talintuotantoa tasaava Medik8 –kasvohoito, jonka vaikuttavia aineita ovat mm. kärsimyskukka- ja karpalouute, jotka toimivat tehokkaasti yhdessä, syväpuhdistaen ja rauhoittaen talintuotantoa. Iho on hoidon jälkeen raikkaampi ja puhtaampi.

Pore Refining Facial 75,-

Erityisesti laajentuneille huokosille tarkoitettu huokosia supistava Medik8 –hoito. 

Deep Hydration Facial 75,-

Kosteusköyhän ihon syväkosteuttaja. Erinomainen Medik8 –hoito ravitsemaan ja kosteuttamaan kuivaa ihoa.

Calming Facial 75,-

Herkän ihon rauhoittava kasvohoito, joka vähentää ärsytystä ja tasaa ihon herkkyyttä. Medik8 –Hoidon jälkeen iho rauhoittunut ja miellyttävän tuntuinen.

VINKKI: Jos et tiedä, mikä ihosi tarve on juuri nyt, voit varata minkä tahansa näistä hoidoista ja yhdessä kosmetologimme kanssa valita paikan päällä parhaiten sinun ihollesi sopivan hoidon.

Kasvohoito

Kaikki kasvohoidot sisältävät alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, hoitotiivisteen ja hieronnan kasvoille ja kaulalle.

UUTUUS

Fire & Ice

155 € / 60min

Erikoishoito Hollywoodista – Iho kirkastetaan ja syväkosteutetaan kahdella erikoisnaamiolla, joista toinen lämmittää mausteisesti ja toinen viileentää jäisen raikkaasti. Loistava siloittaja esimerkiksi ennen juhlaa.

Nannic -radiofrekvenssihoito kasvoille

102 € / 75min

Radiofrekvenssi hoitaa ihoa tehokkaasti, mutta miellyttävästi imeyttäen tehoaineet ihon  syvimpiin kerroksiin asti. Tehokkain sarjahoitona.

All inclusive -kasvohoito

92 € / 90min

Ihon tilan ja asiakkaan toiveiden mukainen hoitoelämys, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, rentouttavan hieronnan, ylellisen naamion sekä seerumin ja kulmien siistiminen. Ylellinen ja rentouttava hoitokokonaisuus, jossa sinä ja sinun ihosi ovat pääosassa.

Ihonpuhdistus

68 € / 60min

Tukkeutuneelle ja epäpuhtaalle iholle sopiva, kirkastava hoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen ja naamion.

Miehen kasvohoito

79 € / 75min

Erityisesti miehen iholle suunniteltu tehokas kasvohoito.

Puhdistava ultraäänihoito

79 € / 75min

Hellävarainen ja silti tehokas tapa kirkastaa ihoa sekä poistaa tukkeumia ja talia ihohuokosista. Sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille.

Timanttihionta

79 € / 75min

Tehokas laitekuorinta ja alipainepuhdistus, joka imee ihohuokosista talia ja epäpuhtauksia. Sopii kaikenikäisille puhdistamaan ja kirkastamaan ihoa.

Deep Clean

119 € / 90min

Ihohuokosten koneellinen syväpuhdistus, joka kuorii tehokkaasti ja poistaa huokosista likaa ja ylimääräistä talia. Hoidossa iho puhdistetaan, kuoritaan kivuttomasti ja siihen imeytetään naamiona, seerumina ja voiteena ihon tilan mukaiset hoitotuotteet. Tuloksena kirkas, kosteutettu ja tasaisempi iho.

Huom! Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista ja peruuttamattomista ajoista peritään maksua 50% varatun palvelun hinnasta.

0
Ostoskori