Hieronta

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta ILOssa

Turun sydämessä, Maariankatuu 1:ssä klassista hierontaa tarjoaa Nina Laine. Hän on koulutettu ja rekisteröity hieroja, PT sekä ryhmätuntien vetäjä. Ajan voit varata kätevästi suoraan netissä.

Miellyttävä ja tehokas klassinen hieronta rentouttaa lihaksia, auttaa rauhoittumaan sekä poistaa lihaksista jumia ja kireyttä. Hieronta sopii terveille aikuisille sekä nuorille. Osaava hieroja löytää kehon jumikohdat, avaa lihaskalvoja, eli faskiaa ja palauttaa lihakseen normaalin aineenvaihdunnan. Lihaksen oikein toimiva aineenvaihdunta on edellytys myös lihaksen kehitykselle treenaamalla.

Säännöllinen hieronta on panostusta omaan hyvään oloon ja kehon terveyteen. Paljon liikkuvalle tai raskasta fyysistä työtä tekevälle hieronta on kuin koneiston huoltoa ja välttämätön edellytys jaksamiselle ja hyvinvoinnille, jolloin myös palautuminen ja kehitys on mahdollista.

Lähes kaikilla istumatyötä tekevillä niska- ja hartia-alue kiristyy, mikä vetää ryhdin kumaraan ja aiheuttaa vaivoja ja särkyjä sekä liikeratojen lyhentymistä. Tämä lisää kehon epätasapainoa ja on omiaan aiheuttamaan lisää vaivoja ristiselkään, takareisiin ja olkavarsiin. Säännöllinen hieronta pitää vaivat kurissa ja laskee myös stressitasoa.

Turun keskustassa, ILO Kauneus ja Hyvä olo -hoitolassa sinua palvelee koulutettu hieroja aina sunnuntaisin ja maanantaisin – mitkä ihanat päivät aloittaa uusi viiikko rentona ja virkistyneenä!

Tervetuloa osaaviin käsiin!

Huom! Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista ja peruuttamattomista ajoista peritään maksua 50% varatun palvelun hinnasta.