Ilmainen toimitus yli 49 € ostoksille. Arvioitu toimitusaika 2-5 päivää.

Spa-hoidot

Hemmottelua ja elämyksiä juhlaan ja arjen iloksi

Hot stone massage - rentouttava kuumakivihieronta

Sileät, lämpimät kivet yhdessä hierontaöljyn kanssa tekevät hieronnasta erittäin rentouttavan ja lihasjännitystä poistavan elämyksen. Hieronnassa käytettävä, lämmitetty basalttikivi on tulivuoresta saatavaa laavakiveä, joka on käsin hiottu sileäksi.  Basalttikivi pysyy pitkään lämpimänä ja erikokoisilla kivillä aktivoidaan kehon energiapisteitä.

Hot stone massage kuumakivihieronnassa kivillä hierotaan jalkapohjat, jalat, lantio selkä sekä kädet, niska ja hartiat.

Rentouttava hetki itselle arjen keskellä, merkkipäivänä tai lahjaksi. Kuumakivihierontaa voidaan tehdä myös parihoitona.

75 minuutin hoito 79 €

Aromahieronta

Aromahieronnassa käytetään eteerisiä öljyjä. Eteeriset öljyt ovat kasvien tuoksuvia ainesosia, joiden hoitavat vaikutukset on tunnettu tuhansia vuosia. Valitun eteerisen öljyn mukaan aromahierontaa voidaan käyttää rentoutukseen, virkistämiseen, stressin vähentämiseen, unettomuuden lieventämiseen

75 minuutin hoito 75 €

Yrttinyyttihieronta

Lämpimillä, yrttejä sisältävillä hierontanyyteillä tehtävä, erittäin rentouttava hieronta, jossa käydään läpi koko keho. Valittavan yrtin mukaan hoito voi olla rauhoittava, energisoiva tai stressiä poistava. Yrttien aromaattinen tuoksu yhdistettynä lämpöön ja hierontaan on rentouttava ja arjesta irroittava elämys. Ihana elämys itselle tai lahjaksi!

75 minuutin hoito 75 €

Kynsille

Kuumakivihieronta

75 minuutin hoito 79 €

Aromahieronta

75 minuutin hoito 75 €

Yrittinyyttihieronta

75 minuutin hoito 75 €

Huom! Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista ja peruuttamattomista ajoista peritään maksua 50% varatun palvelun hinnasta.

0
Ostoskori