Ilmainen toimitus yli 49 € ostoksille. Arvioitu toimitusaika 2-5 päivää.

Vartalohoidot

Vartalohoidolla elinvoimaa ja vartalon kiinteyttä

Vartalohoidot - näkyviä tuloksia turvallisesti

Kauneuskeskus ILO tekee taidolla ja huolella Dermajet- selluliittihoitoja sekä ihohoitoja Nannic radiofrekvenssilaitteella.

Nannic radiofrekvenssilaite

Nannic radiofrekvenssilaitteella saa huikeita hoitotuloksia niin kasvoille kuin vartalolle. Radiofrekvenssi on bipolaarista elektromagneettista energiaa, joka vaikuttaa ihon syvimmissä kerroksissa asti aktivoiden kudoksen toimintaa, poistaen kuona-aineita ja vahvistaen ihon tervettä aineenvaihduntaa.

Kollageeni ja elastiini napakoituvat, lymfakierto elpyy ja mikroverenkierto paranee. Hoidossa imeytetään ihon tilan mukaan valitut erikoisseerumit syvälle ihon kerroksiin. Hoitovaikutuksia saadaan valitsemalla käytettävät seerumit ihon tarpeen mukaan. Nannic radiofrekvenssihoito on miellyttävä kokemus, iholla tuntuu lämpöä ja pientä kihelmöintiä. Nannic radiofrekvenssihoito aloitetaan pintapuhdistuksella, entsymaattisella kuorinnalla ja radiofrekvenssilaitteen jälkeen seuraa vielä ylellinen naamio. Iho tuntuu ja näyttää hyvältä heti hoidon jälkeen, paras hoitovaikutus saadaan vielä pidemmän ajan kuluessa, kun kollageeni ja elastiini napakoituvat ja nestekierto tehostuu.

Nannic radiofrekvenssihoitoa suositellaan sarjana, 3 – 5 kertaa, 1 – 2 viikon välein. Jatkohoitona tulosten ylläpitämiseksi riittää yksi hoito 1 – 2 kuukauden välein. Hoito sopii kaikille perusterveille aikuisille. Nannic hoitoa voidaan tehdä paitsi kasvoille ja kaulalle, myös vartalolle. Vartalolta voidaan kiinteyttää paikallisia rasvakertymiä, kuten allit, jenkkakahvat, ratsuhousut tai sisäreidet. Myös raskauden tai painonvaihtelun myötä venyneelle vatsan iholle on saatu hyviä hoitotuloksia. Miellyttävän tuntuinen radiofrekvenssi yhdessä valittujen rasvaa hajottavien tai selluliittia poistavien seerumien kanssa on tehokas kiinteyttäjä.

Tervetuloa Kauneuskeskus ILOn Nannic radiofrekvenssihoitoihin!

Vartalohoidot

Nannic radiofrekvenssi

79 € / krt

Radiofrekvenssillä voidaan hajottaa paikallisia rasvakertymiä ja kiinteyttää vatsaa, reisiä, pakaroita ja käsivarsia. Sarjahoito 3 – 12 krt.

Dermajet-selluliittihoito

65 € / krt

Dermajet on alipainehierontaan ja ultraääneen perustuva, nestekiertoa ja rasva-aineenvaihduntaa kiihdyttävä laitehoito. Sarjahoitona 3 – 12 krt.

Huom! Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista ja peruuttamattomista ajoista peritään maksua 50% varatun palvelun hinnasta.

0
Ostoskori