Birch salt 500 gr

Birch Salt rentouttaa väsyneitä lihaksia ja hoitaa ihoa.

Magnesium eli Epsom suolakylpy on lihaksia ja niveliä rentouttava elämys, joka tekee kylvystä vaikuttavan hoitohetken. Epsom suolan lisäksi Birch salt -kylpysuola sisältää koivunlehtiä sekä katajanmarjojen, rosmariinin ja greipin eteerisiä öljyjä, joilla on puhdistavia vaikutuksia kehoon.

c/o GERD valmistaa tuotteensa Jokkmokkissa, Lapin saamelaisalueella. Tuotteiden aktiiviaineet on valittu luonnosta, eivätkä sisällä palmuöjyä, silikoneja, mineraaliöljyä, mikromuoveja, tuoksuaineita tai parabeeneja. Pakkausmateriaali on minimoitu ja pakkaukset on valmistettu PE-muovista tai kierrätettävästä lasista. Koko prosessissa on huomioitu ympäristönäkökulma ja haluttu tuoda pohjoisen upean luonnon antimet osaksi luonnollista ihonhoitoa.

25,50 

1 varastossa

Jaa

Lisätiedot

Tuotemerkki

Käyttöohjeet

Kylpyyn noin 1-2 dl

Ainesosat

Magnesium Sulfate (epsomsuola), Betula Alba (koivun lehtiä), Sulfated Castor oil (Turkish red oil), Juniperus Communis Oil (Katajanmarjan eteerinen öljy), Rosmarinus Officinalis (Rosmariinin eteerinen öljy), Citrus Paradisi (Greippi) Linalool*, Geraniol*, Limonene*, Citral* (*Eteeristen öljyjen luonnolliset ainesosat).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.