C-Tetra Intense

Antioksidanttinen C-vitamiiniseerumi erityisesti sinulle, joka toivot entistäkin intensiivisempää tehoa C-vitamiinilta.

Tämä tehostettu versio C-Tetra seerumista hidastaa ikääntymisen merkkien muodostumista ja tasoittaa jo syntyneitä juonteita ja ryppyjä. Erinomainen suojaamaan auringon aiheuttamilta vaurioilta, etenkin käytettynä yhdessä aurinkosuojan kanssa.

C-Tetra Intense ei aiheuta ärsytystä herkimmillekään ihotyypeille. Kirkastaa ja parantaa ihon rakennetta ja elastisuutta. Jättää ihosi hehkuvaksi, kimmoisaksi ja tasapainotetuksi.

Tuotteen rasvaliukoinen, stabiili tetraheksyyliaskorbaatti on C-vitamiinimuoto, joka pysyy iholla aktiivisena ja ylläpitää ihon nuorekkuutta. Stabiilisuus takaa, ettei seerumin teho heikkene avaamisen jälkeen. 

88,00 

1 varastossa

Jaa

Kuvaus

Medik8
Jokainen ansaitsee kauniin ihon ja tehtävämme on mahdollistaa tämä.
Sinun tarvitsee vain noudattaa helppoa CSA-filosofiaa ihosi hoidossa: C-vitamiinia sekä aurinkovoidetta (Sunscreen) päivällä ja A-vitamiinia yöllä.
Kun aloitat tämän 30-vuotiaana, uskomme, että voit näyttää 40-vuotiaalta, ollessasi 50-vuotias.
Koskaan ei ole liian myöhäistä päivittää ihonhoitorutiiniasi. Jos et ole aiemmin käyttänyt Medik8:n tuotteita, aloittaminen on helppoa, tarvitset vain 2 tuotetta (C-vitamiini + aurinkosuoja ja A-vitamiini) aloittaaksesi…

Lisätiedot

Pakkauskoko

Päivä / ilta

Ihotyyppi

Ikä

, , ,

Tuotemerkki

Käyttöohjeet

4 tippaa suoraan puhdistetulle iholle, levitä tasaisesti kasvoille, kaulalle ja decoltélle. Anna imeytyä ennen voiteen levitystä.

Ainesosat

Tetrahexyldecyl Askorbaatti / Maracuja-öljy / Punaisen Gingsengin uute / F-vitamiini ( linolihappo ) / Tokoferyyliasetaatti

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.