Cream cleanse

Tämä täyteläinen puhdistusvoide on optimaalinen etenkin sinulle, joka haluat simppelin meikinpoistorutiinin.

Cream cleanse poistaa meikin ja epäpuhtaudet iholtasi perusteellisesti ja vaivattomasti, poistamatta kuitenkaan ihon luontaisia rasvoja.

Sisältää kasvien saponiineja, jotka tehostavat puhdistusta. Glyseriini auttaa ihoasi pysymään kosteutettuna myös puhdistuksen jälkeen. Luomulaatuinen appelsiiniöljy neutraloi vapaiden radikaalien aiheuttamia haittavaikutuksia iholla tuoden samalla raikkaan tuoksun puhdistukseen. Karitevoin ansiosta ihosi tuntuu puhdistuksen jälkeen ravitulta ja kosteutetulta.

Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle tai kaksoispuhdistuksen ensimmäisenä vaiheena. Voidaan käyttää myös silmämeikin puhdistukseen. 

23,00 

2 varastossa

Jaa

Kuvaus

Medik8
Jokainen ansaitsee kauniin ihon ja tehtävämme on mahdollistaa tämä.
Sinun tarvitsee vain noudattaa helppoa CSA-filosofiaa ihosi hoidossa: C-vitamiinia sekä aurinkovoidetta (Sunscreen) päivällä ja A-vitamiinia yöllä.
Kun aloitat tämän 30-vuotiaana, uskomme, että voit näyttää 40-vuotiaalta, ollessasi 50-vuotias.
Koskaan ei ole liian myöhäistä päivittää ihonhoitorutiiniasi. Jos et ole aiemmin käyttänyt Medik8:n tuotteita, aloittaminen on helppoa, tarvitset vain 2 tuotetta (C-vitamiini + aurinkosuoja ja A-vitamiini) aloittaaksesi…

Lisätiedot

Ihotyyppi

,

Koko

Tuotemerkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.