Dermal Future Lifting Cream Super Rich

Yli 40+ iho tarvitsee erityistä hoitoa, johon perinteinen kosmetiikka ei pysty. Derma Future Lifting Cream Super Rich on parasta mitä farmaseuttinen teknologia tarjoaa. Tulevaisuuden kosmetiikka on tässä!

Huolellisesti yksityiskohtaisessa työssä retipalmin kehitysryhmä on kerännyt arvokkaimpia ja eksoottisimpia ainesosia, jotka sopivat täydellisesti yhteen. Tarjoamme sinulle erityistä ihonhoitoa, joka täyttää iankaikkisen halun nuorekkaasta, säteilevästä ja kiinteämmästä ihosta ainutlaatuisella tavalla.

Arvokas arganöljy on kylmäpuristettu Moroccolaisen arganpuun siemenistä, sisältäen luonnollista korkeapitoista E-vitamiinia, phytosteroleja ja rasvahappoja, jotka ovat soluja uudistavia ja immuunijärjestelmää vahvistavia ainesosia.

L-Fucose on harvinainen monosakkaridi, jota löytyy luonnosta muuttuen glykoproteiineiksi ihon fibroblasteissa. Stimuloi elastiini- ja glykoaminoglykaani synteesiä, vähentäen ryppyjä.

”Liftaava” uute African kigelia hedelmästä, jonka sisältämät flavonoidit, phytosterolit ja proteiinit tasapainottavat ihon toimintoja ja edistävät ihon uusiutumisprosessia – erityisesti napakoittavat ihon sidekudosta.

Ihonkaltaiset lipidit tunkeutuvat syvälle ihoon varastoiden kosteutta ihoon. Tuloksena on ainutlaatuinen suoja ikääntymistä vastaan.

Tehokkaalla tyhjiöannostelijalla varmistat, että arvokasta voidetta ei mene pisaraakaan hukkaan ja näin saat käytettyä ihollesi Dermal Future Lifting Cream Super Rich tuotteen viimeiseen pisaraan.

Peptidit:

Stimuloi elastaanisynteesiä, proteiini ja entsyymi aktiivisuutta ihossa. Napakoittaa veltostunutta ihoa.

Luonnolliset Proteiinit:

Arganpuun siemenistä uutettu korkea molekyyliset proteiinit antavat iholle välittömän kiinteytymisen ja napakoitumisen.

Hyaluronihappo:

Yhdistelmä korkea ja matalatasoista hyaluronihappoa mahdollistaen välittömän kosteuden ja antaen sileän ja pehmoisen tunteen iholle.

Damaskoksen Ruusuöljy, yksi maailman arvokkaimmista öljyistä, joka sisältää useita arvokkaita ainesosia.

Puhdasta luxusta, parasta parhaalle.

235,50 

Varasto loppu

Jaa

Lisätiedot

Pakkauskoko

Ihotyyppi

, , , , ,

Tuotemerkki

Käyttöohjeet

Yöhoitona, levitä puhdistetuille kasvoille retipalm puhdistustuote & kasvovesi jälkeen. Dermal Future Lifting Cream soveltuu hyvin muiden retipalm derma cosmetic tuotteiden kanssa käytettäväksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.