EcoTools varrellinen kuivaharja vartalolle

Spa-elämys, jonka voit kokea kotoa käsin!

EcoToolsin Dry Brush on pehmeä kuivaharja, joka kuorii ihoa saaden sen terveen ja hehkuvan näköiseksi. Kuivaharjan säännöllinen käyttö poistaa sameaa, kuollutta ihosolukkoa. Lisäksi se vilkastuttaa pintaverenkiertoa, poistaa nesteitä ja ehkäisee sisäänkasvaneita karvoja. Kuivaharjaus onkin erinomainen kotihoito säännöllisesti sokeroinnissa käyville.

9,90 

Varasto loppu

Jaa

Kuvaus

Pitkän varren ansiosta yletyt hyvin myös selän alueelle! Harja soveltuu sekä pesuharjaksi, että kuivaharjaukseen.

Kuivaharjaus edistää kuona-aineiden poistumista ja solujen uusiutumista. Sen ihoa kirkastava ja silottava vaikutus on nopeasti nähtävissä ja yhdessä puhtaan ruokavalion ja liikunnan kanssa voit huomata sen myös vähentävän selluliitin näkyvyyttä.

Kuivanharjan harjakset on valmistettu synteettisestä, ympäristöystävällisestä materiaalista ja kiinteä osa nopeasti uusiutuvasta bambusta.

EcoTools

Tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Tuotteet on dermatologisesti testattu.

Tuotteet on valmistettu bambusta, joka on uusiutuva luonnonmateriaali.

Tuotteet on vegaanisia.

Käyttöohjeet

Aloita kuivaharjaus hellävaraisesti jalkapohjista ylöspäin kohti pohkeita ja reisiä pyörivin liikkein, harjaa aina kohti sydäntä. Siirry jalkojen jälkeen vatsan alueelle ja siitä kohti rintaa, jonka jälkeen kämmeniin ja kohti olkapäitä.

Älä paina harjaa liikaa, kuivaharjauksen ei kuulu tuntua epämiellyttävältä. Aluksi saattaa mennä hetki, että kuivaharjauksen kihelmöivään tuntumaan tottuu. Voit aloittaa harjaamalla 2-5 min ja tottuessasi voit tehdä säännöllisesti 10 min kuivaharjauksen.

Suositellaan tehtäväksi etenkin aamuisin saadaksesi kuona-aineet liikkeelle, mutta voit tehdä sen myös illalla tai jopa kahdesti päivässä halutessasi nopeasti näkyviä tuloksia. Käy aina kuivaharjauksen jälkeen suihkussa poistaaksesi kuolleet ihosolut!

Harjaa rintakehältä ja muilta herkiltä alueilta hellemmin.

Huom! Älä ikinä harjaa ihoa jossa on melanoomaa, tai tulehtunutta/palanutta ihoa!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.