Gua Sha -hierontakivi

Jadekivestä hiottu hierontakivi kasvojen ihon hoitoon!

Oletko jo kokeillut gua shaa? Gua sha -kiven säännöllinen käyttö vilkastuttaa lymfa- ja verenkiertoa, poistaa lihaskipuja ja -jäykkyyksiä, sekä avaa lihaskalvoja. Se vähentää tummien silmänalusten näkyvyyttä ja niihin kertynyttä nestettä ja tasoittaa ryppyjä ja juonteita. Lisäksi se pehmentää ja kirkastaa ihoa, supistaa huokosia ja vaalentaa pigmenttiläiskiä. Lopputuloksena kiinteytynyt ja tasainen iho!

12,00 

2 varastossa

Jaa

Lisätiedot

Tuotemerkki

Käyttöohjeet

Gua sha -kasvohieronta tehdään aina meikittömille ja putsatuille kasvoille. Puhdistetulle iholle voidaan laittaa kasvovesi ja sen jälkeen kasvovoide ja -öljy.  

Hieronta aloitetaan lempein liikkein kasvojen oikealta puolelta.

Gua sha:n kaarevalla puolella sivellään hellin vedoin kasvojen ihoa leuasta poskia pitkin ensin ylös- ja ulospäin suuntautuen.

Sen jälkeen hoidetaan leuka-poskialue lempeästi “siksakaten”.

Seuraavaksi gua sha:n “terävimmällä” osalla  vedellään lempeästi leuasta korvan suuntaan.

Tämän jälkeen gua sha -käsittelyyn pääsevät nenänpielet ja herkkä silmänalusiho – liike suuntautuu nenänpielestä alkaen silmänalusihoa pitkin. Kulmakarvojen alta vedellään varovaisesti sisältä kasvojen ulkoreunoihin päin.

Ohimoilta “kammataan” gua sha:lla ylös ja alaspäin suuntautuvilla liikkeillä.

Tämän jälkeen hierontalastalla sivellään otsan ihoa keskeltä ulospäin.

Nyt oikea puoli on käsitelty ja koko setti toistetaan vasemmalle kasvojen puoliskolle.

Ryppyjen ja juonteiden silottamiseksi tee näin: juonteiden kohdalla ihoa venytetään lempeästi ja juonnetta hierontaan gua sha:n kärjellä “siksakaten”.

Lopuksi lymfanesteet “kuopataan” eli kuljetetaan korvan edessä olevaan pieneen painaumaan kampaamalla gua sha:lla muutaman vedon verran tuota korvaneduskuoppaa kohden. Lopuksi gua sha:lla pyyhkäistään painaumasta kaulaa pitkin alas.

Vinkki: käytä kiveä aamuisin; se auttaa meikkivoidetta pysymään paremmin.

1 arvio tuotteelle Gua Sha -hierontakivi

  1. Susanna

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.