Know How White Booster

Whitening Booster on pehmeä ja helposti levittyvä hoitotuote vaalentavalla teholla erityisesti pigmenttimuutoksiin. Korkeatasoinen yhdistelmä Hexylrecorcinolia vaikuttaa avain entsyyminä melaniinin tuotannossa ja ehkäisee täten melaniinin ylituotantoa ja siitä seuraavaa hyperpigmentaatiota.

Seerumi, jossa korkeatasoinen yhdistelmä Hexylrecorcinolia vaikuttaa avain entsyyminä Melaniinin tuotannossa ja ehkäisee täten melaniinin ylituotantoa ja siitä seuraavaa hyperpigmentaatiota.

Tietyt tutkimukset ovat osoittaneet että Hexylresorcinol verrattuna toiseen hyvin tunnettuun valkaisevaan aktiiviseen ainesosaan esimerksiksi Hydrochinon tai Kojic happoon saa aikaan paljon voimakkaamman hyperpigmentation vähenemisen. Lisäksi Hexylrecorcinoli suojaa kollageenia ja muita proteiineja. Tämä tarkoittaa sitä, että se suojaa kollageenisäikeitä kovettumiselta, joka on suuri syy juonteille ja elastisuuden katoamiselle.

Säännöllisellä käytöllä, vastuuntuntoisella altistumisella auringolle Know How White Booster tuottaa vaaleaa pigmenttiä pala palalta. Yhdistettynä Know How White Creme SPF 15 on tärkeää koska se tehostaa seerumin toimintaa ja vähentää näkyvän hyperpigmentaation muodostumista.

59,50 

Varasto loppu

Jaa

Lisätiedot

Ihotyyppi

, , , , , , , ,

Tuotemerkki

Käyttöohjeet

Levitä Know How White Booster puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen Know How White Creme SPF 15 alle aamuisin ja retipalm night cream alle iltaisin.

Ainesosat

Hexylrecorcinol, Niacinamide, Maitohappo Panthenoli, Allantoiini, E-vitamiini.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.