Lipid balance cleansing oil

Lipid balance cleansing oil sopii etenkin sinulle, joka haluat liottaa kasvoilta voimakkaan tai vedenkestävän meikin.

Puhdistusöljy on myös kaikille muille ihanteellinen meikin, aurinkovoiteen ja epäpuhtauksien puhdistukseen, ja se sopii täydellisesti kaksoispuhdistuksen ensimmäiseksi vaiheeksi. Voit käyttää toisessa vaiheessa mitä tahansa muuta puhdistustuotettamme. 

Tässä pehmeässä puhdistusöljyssä on käytetty saasteilta suojaavaa teknologiaa ja eri öljyjen sekoitusta. Öljy muuntuu veden kanssa maitomaiseksi emulsioksi ja huuhtoutuu pois jättämättä ihoa öljyiseksi. Ihosi tuntuu puhdistuksen jälkeen silkkisen pehmeältä ja tasapainoiselta.

Sisältää luontaista moringa-uutetta, joka on ihanteellinen ja luonnollinen suoja saastehiukkasia vastaan. Kylmäpuristettu safloriöljy sisältää omega-6 rasvahappoja, E-vitamiinia ja linolihappoa, jotka vahvistavat ihon omaa suojakalvoa. Ihosi jää puhdistuksesta kosteutetuksi, ilman kiristävää tunnetta. 

38,00 

1 varastossa

Jaa

Kuvaus

Medik8
Jokainen ansaitsee kauniin ihon ja tehtävämme on mahdollistaa tämä.
Sinun tarvitsee vain noudattaa helppoa CSA-filosofiaa ihosi hoidossa: C-vitamiinia sekä aurinkovoidetta (Sunscreen) päivällä ja A-vitamiinia yöllä.
Kun aloitat tämän 30-vuotiaana, uskomme, että voit näyttää 40-vuotiaalta, ollessasi 50-vuotias.
Koskaan ei ole liian myöhäistä päivittää ihonhoitorutiiniasi. Jos et ole aiemmin käyttänyt Medik8:n tuotteita, aloittaminen on helppoa, tarvitset vain 2 tuotetta (C-vitamiini + aurinkosuoja ja A-vitamiini) aloittaaksesi…

Lisätiedot

Ihotyyppi

, ,

Päivä / ilta

Pakkauskoko

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.