Micellar mousse

Täyteläinen, pH-arvoltaan optimaalinen puhdistusvaahto, joka ravitsee ihoasi puhdistuksen ohella.

Micellar mousse on oliiviöljyn misellejä sisältävä hellävarainen ja virkistävä vaahto, joka poistaa aurinkovoiteen, meikin ja saasteet tehokkaasti kasvoiltasi.

Moringauute on puhdistava, ympäristön saasteilta suojaava luonnontuote, joka imee saastehiukkaset iholta niin, että ne voidaan helposti huuhdella pois. Puhdistuksen jälkeen ihosi tuntuu kosteutetulta ja raikkaalta. 

Tämä vaahto on suunniteltu erityisen helpoksi ja vaivattomaksi ratkaisuksi meikinpoistoon. Sopii myös kaksoispuhdistukseen, mutta vaahtoa voi hyvin käyttää sellaisenaankin saavuttaaksesi mahdollisimman yksinkertaisen kasvojen puhdistusrutiinin.

Sopii kaikille ihotyypeille. Sulfaatiton koostumus. 

32,00 

1 varastossa

Jaa

Kuvaus

MEDIK8

 

Medik8 syntyi intohimosta ihon hyvinvointiin. Me uskomme, että jokaisen tulisi tuntea olonsa itsevarmaksi ja kauniiksi omassa ihossaan. Siksi loimme ihonhoitotuotteita, jotka saavat aikaan näkyviä tuloksia. Laboratoriossamme innovaatiot ja tutkimus kulkevat käsi kädessä. Tuotteemme tarjoavat ennennäkemätöntä teknologiaa.

Haluamme varmistaa, ettet joudu valitsemaan ylellisten ihonhoitotuotteiden ja näkyvien tulosten välillä. Siksi jokaisessa Medik8 tuotteessa yhdistyvät miellyttävä koostumus, ylellinen tuoksu, tehokkaat ainesosat sekä viimeisin tieteellinen osaaminen.

Lisätiedot

Ihotyyppi

Koko

Päivä / ilta

,

Tuotemerkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.