Nannic Prebiotic Pore Care Cleanser

Miltä kuulostaisi virkistävä ja ihoa elvyttävä puhdistuskokemus, jonka lopputuloksena saat silkkisen pehmeän ja mattapintaisen ihon? 

Prebiotic pore care cleanser on täydellinen puhdistusaine, joka sopii myös herkkä- ja ongelmaihoisille. Tämä prebioottinen puhdistusaine poistaa tehokkaasti ylimääräisen talin ja vähentää mustapäitä vahvistaen samalla ihon mikrobiomin uusiutumisprosessia. Se pienentää näkyvästi huokosia ja poistaa epäpuhtauksia. Saat pitkäaikaisia tuloksia käyttäessäsi prebiotic pore care cleanseria. 

Sopii kaikille ihotyypeille. Voit jättää tuotteen vaikuttamaan iholle muutaman minuutin ajaksi ennen huuhtelua.  

44,00 

2 varastossa

Jaa

Kuvaus

Stratum symbiosum®

Luonnollisen kaunis iho prebioottien voimalla. Mikrobiomiystävällistä ihonhoitoa kaikille ihotyypeille. Terve iho antaa paremman suojan.

NANNIC -hoitokonsepti tarjoaa superfoodia mikrobiomille. Ei probiootteja, vaan prebiootteja! STRATUM SYMBIOSUM® sisältää prebiootteja, jotka ovat mikroskooppisen pieniä komponentteja ja ne ravitsevat sekä suojaavat ihon mikrobiomia. Prebiootteja ovat mm. kuitumaiset hiilihydraatit ja polysakkaridit. Jos mikrobiomia hoidetaan oikein, iho toimii ja voi hyvin. Muutokset alkavat näkymään jo muutaman päivän kuluttua.

Lisätiedot

Koko

Ihotyyppi

Päivä / ilta

, ,

Tuotemerkki

Ainesosat

Aqua, Oryza Sativa Starch, C12-15 Alkyl Benzoate, Salix Alba Bark Extract, Inulin, Phenoxyethanol, C10-18 Triglycerides, Cellulose, Glycerin, Cellulose Gum, Parfum, Fructose, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Inulin Lauryl Carbamate, Lactic Acid

Käyttöohjeet

Levitä kuivalle iholle ja hiero kevyesti, poista lämpimällä vedellä.

Vinkki: Jätä hetkeksi kasvoille vaikuttamaan ennen poistoa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.