Retinol Eye Tr

Seerumi silmänympärysiholle

Yöseerumi silmänympärysiholle täydentämään ihon luonnollista uudistumismekanismia. Sisältää 0,1 % retinolia. Vahvistaa ihoa ja vähentää näkyviä juonteita ja ryppyjä. Kiinteyttää ja virkistää silmänympärysihoa nukkuessa.

28,00 

Varasto loppu

Jaa

Kuvaus

Medik8
Jokainen ansaitsee kauniin ihon ja tehtävämme on mahdollistaa tämä.
Sinun tarvitsee vain noudattaa helppoa CSA-filosofiaa ihosi hoidossa: C-vitamiinia sekä aurinkovoidetta (Sunscreen) päivällä ja A-vitamiinia yöllä.
Kun aloitat tämän 30-vuotiaana, uskomme, että voit näyttää 40-vuotiaalta, ollessasi 50-vuotias.
Koskaan ei ole liian myöhäistä päivittää ihonhoitorutiiniasi. Jos et ole aiemmin käyttänyt Medik8:n tuotteita, aloittaminen on helppoa, tarvitset vain 2 tuotetta (C-vitamiini + aurinkosuoja ja A-vitamiini) aloittaaksesi…

Lisätiedot

Ihotyyppi

Päivä / ilta

Pakkauskoko

Tuotemerkki

Ainesosat

Carthamus tinctorius (safflower) seed oil, cyclopentasiloxane, cyclohexasiloxane, PPG-12/SMDI copolymer, tocopheryl acetate, caprylic/capric triglyceride, retinol, lecithin, BHT

Käyttöohjeet

Iltaisin puhdistuksen jälkeen yksi spatulallinen levitetään suoraan spatulalla silmänympärysiholle. Anna seerumin imeytyä ennen voiteen lisäämistä. Retinolin käyttö tulee aloittaa vaiheittain: Ensimmäisten kahden viikon aikana 4-5 krt, seuraavien kahden viikon aikana joka toinen päivä  ja sen jälkeen päivittäin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.