Salurea Intensiv

Kehitetty erikoislääkärien kanssa yhteistyötä tehden, jotta voimme hoitaa erittäin kuivia ja halkeilevia jalkapohjia. Salurea intensiv jalkavoidetta suositellaan erityisesti erittäin kuiville jaloille sekä diabeteksen ja psoriasiksen hoitoon. Ihanteellinen karkealle ja kuivalle iholle myös tehokas akuutteihin halkeamiin.

retipalm Salurea intensiv tukee ihon uusiutumista sillä se sisältää salisyylihappoa, lievittää kutinaa, sillä se sisältää panthenolia, urea kosteuttaa tehokkaasti jalkapohjia.

Valitsenko Salurea Intensiv vai Salurea Basic- voiteen?

Salurea Intensiv- voidetta tulisi käyttää, kun jalkapohjat ovat todella kuivat ja karheat tai niissä on halkeamia. Salurea Intensiv- voidetta tulisi käyttää kunnes on havaittavissa näkyviä tuloksia.

Jatkohoitona voidaan käyttää Salurea Basic – voidetta.
Koska jalkoihin tulee helposti uudestaa sarveistumaa olisi hyvä käyttää jatkuvastiSalurea Intensiv –voidetta jalkapohjien hoitoon.

Salurea basic on hyvä tuote jalkojen perushoitoon normaalille/kuivalle iholle. LisäksiSalurea basic on erinomainen voide käsien hoitoon.

24,50 

Varasto loppu

Jaa

Lisätiedot

Ihotyyppi

, , , , , , , ,

Pakkauskoko

Tuotemerkki

Käyttöohjeet

Käyttöohje:

Salurea-voidetta voi käyttää kaksi kertaa päivässä.
Ei sovellu pienille lapsille, sillä tuotteessa on salisyylihappoa.

Ainesosat

16%Urea, Salisyylihappo, A-vitamiini, E-vitamiini, Panthenoli, Lesitiini, Keramidit, Oliiviöljy, Käsikukanöljy, Laventeliöljy, Betaiini.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.