Tea White Chai Focus & Mental Clarity

Vaivaako kiireinen mieli tai aivosumu? Tämä luomulaatuinen irtotee kohentaa keskittymiskykyäsi hetkessä! 

Toisin kuin perinteinen chai, Focus & Mental Clarity on valmistettu Pai Mu Tan valkoisen teen lehdistä. Valkoinen tee tuo mielellesi lempeää ja tasaista energiaa, luoden täydelliset olosuhteet keskittymiselle. Kaneli ja kurkuma toimivat tietoisuuden liittolaisina, kun taas mausteiset fenkoli, neilikka ja korianteri kirkastavat sumuista mieltä. 

Grate Taste Award 2023 voittaja 🏆 

16,00 

7 varastossa

Jaa

Kuvaus

Ayurvedasta inspiraationsa saanut luomutee. 

Toisin kuin useimmat markkinoiden laatuteet, Cosmic dealer ei lisää ‘luontaisia’ eikä keinotekoisia aromeja tai makeutusaineita teesekoituksiinsa. He valitsevat korkealaatuisia ja luomutuotettuja ainesosia, joissa on luonnollinen, täyteläinen maku. 

Teet ovat gluteenittomia ja vegaanisia.

Saattaa sisältää jäämiä pähkinästä, maidosta ja gluteenista.

Jos olet raskaana, sinulle sopii juotavaksi Cacao Rose Intuition, Focus ja Digestion. Suosittelemme jättämään Energy ja Detox–teen juomisen myöhempään ajankohtaan.

Valmistettu Ranskassa. 

Cosmic dealer on Pariisilainen, naisten perustama hyvinvointiyritys. Heidän missionaan on muuttaa jokapäiväiset tavat terveellisiksi rituaaleiksi. He uskovat lyhyisiin, luonnollisiin ainesosaluetteloihin ja käsillä tekemiseen. Cosmic dealer käyttää tuotteissaan vain korkealaatuisia, ravitsevia ainesosia. Heidän lupauksensa on, ettei tuotteissa käytetä ikinä teollisia lisäaineita, säilöntäaineita, keinotekoisia väri- ja makuaineita, raffinoitua sokeria, erytritolia, sokerialkoholeja, soijalesitiiniä tai palmuöljyä.  

Cosmic dealerin perustajat, Monique ja Fati, ovat itsekin olleet koukussa sokeriin ja kofeiiniin. Siksi he halusivatkin muokata elämäntapojaan terveellisemmiksi ja tuoda markkinoille parempia vaihtoehtoja myös muille herkkujen ystäville, mausta ja laadusta tinkimättä! He valmistavat tuotteita, jotka sisältävät vähemmän sokeria ja enemmän kasvikunnan tuotteita, raviten pitkäaikaisesti niin kehoa, kuin mieltäkin. He noudattavat valinnoissaan kestäviä ja eettisiä ratkaisuja, ihmisiä ja planeettaamme kunnioittaen.

Ainesosat

Pai Mu Tan valkoinen tee*, fenkoli*, kaneli*, kurkuma*, korianterin siemen*, mausteneilikka*. *Luomuviljelty

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.