Nannic Prebiotic Stem Cell Recovery Serum

Ihon soluvaurioita ja ikääntymisen merkkejä korjaava seerumi sinulle, joka haluat ehkäistä ihosi veltostumista ja heikentää silmäpussien näkyvyyttä.

Seerumilla on antioksidanttinen ja adaptogeeninen vaikutus ihon uloimpaan kerrokseen ja soluihin. Se tuo soluille energiaa, joka ehkäisee niiden ikääntymistä ja pidentää elinkaarta. Ihostasi tulee tasaisempi, kiinteämpi ja se jää pehmeän tuntuiseksi.  

Sopii myös miehille lievittämään ihoärsytystä parranajon jälkeen.

Sopii kaikille ihotyypeille. Käytetään iltaisin puhdistuksen jälkeen, ennen kosteusvoidetta. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita. 

59,00 

1 varastossa

Jaa

Kuvaus

Stratum symbiosum®

Luonnollisen kaunis iho prebioottien voimalla. Mikrobiomiystävällistä ihonhoitoa kaikille ihotyypeille. Terve iho antaa paremman suojan.

NANNIC -hoitokonsepti tarjoaa superfoodia mikrobiomille. Ei probiootteja, vaan prebiootteja! STRATUM SYMBIOSUM® sisältää prebiootteja, jotka ovat mikroskooppisen pieniä komponentteja ja ne ravitsevat sekä suojaavat ihon mikrobiomia. Prebiootteja ovat mm. kuitumaiset hiilihydraatit ja polysakkaridit. Jos mikrobiomia hoidetaan oikein, iho toimii ja voi hyvin. Muutokset alkavat näkymään jo muutaman päivän kuluttua.

Lisätiedot

Ihotyyppi

,

Koko

Päivä / ilta

Ainesosat

Aqua, Glycerin, Centella Asiatica Callus Conditioned Media, Propanediol, Olea Europaea Leaf Extract, Phenoxyethanol, Microcrystalline Cellulose, Microcrystalline Cellulose, Gluconolactone, Tremella Fuciformis Extract, Sphingomonas Ferment Extract, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Cellulose Gum, Citric Acid, Calcium Gluconate, Cyamopsis Tetragonoloba Gum, Xanthan Gum, Tocopherol, Sodium Hydroxide.

Käyttöohjeet

Levitä kasvoille ja kaulan iholle huolellisesti Vitamin D Boosterin päälle.

Ei sisällä lisättyjä hajusteita.

Sopii kaikille ihotyypeille.

Vinkki: Voit sekoittaa kaikki 3 seerumia keskenään saavuttaaksesi kaikista parhaan tuloksen!

(Vitamin D Boost serum, Pore Refiner Serum, Stem Cell Recovery Serum)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.