Ravintsara Eteerinen Öljy

Monivaikutteinen eteerinen öljy erilaisiin tarpeisiin! 

Ravintsaraa voi käyttää niin psyykkisiin, kuin fyysisiinkin tarkoituksiin. Immuunijärjestelmää vahvistava, rentouttava, mielialaa kohottava, puhdistava sekä lihasten ja nivelten hyvinvointia ylläpitävä monitoimiöljy sopii kaikille hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. Jos et osaa päättää minkä eteerisen öljyn ostaisit, valitse ravintsara!

“Everything is within your power, and your power is within you.”

-Janice Trachtman

12,90 

3 varastossa

Jaa

Kuvaus

Ravintsara tulee Madagaskarilla kasvavasta kamferipuusta, jota pidetään suuressa arvossa paikallisten toimesta. Sen sanotaan aktivoivan käpyrauhasta, eli kolmatta silmää ja siten myös alitajuntaa ja intuitiota. Ravintsara voi auttaa kätkettyjen muistojen palautumisessa tietoiseen mieleen, niiden neutraalissa tarkastelussa ja traumojen käsittelyssä. Mielessä pyörivät ajatukset rauhoittuvat, peloista eroon pääseminen helpottuu ja unenlaatu paranee. 

Monet käyttävät ravintsaraa myös höyryhengitykseen, avuksi flunssaan ja tukkoiseen nenään. Se puhdistaa huoneilmaa ja lisäksi sitä voi käyttää esimerkiksi kylpyveteen tai hierontaöljyyn sekoitettuna. 

Nayure on uuden ajan hyvinvointiyritys, jonka prioriteetteina on puhtaus, muinainen viisaus ja luonto. Luomulaatuiset hyvinvointituotteet on valmistettu Saksassa rakkaudella. 

“Sinä olet luonto.” 

Nayure syntyi halusta valmistaa hyvinvointia edistäviä tuotteita keholle, mielelle ja sielulle. Nayuren tavoitteena on tarjota ihmisille keinoja yhdistyä luonnon kanssa ja tuoda balanssia käyttämällä ihastuttavia luonnon aineksia innoittamaan kokonaisvaltaista hyvinvointia, kauneutta ja terveyttä. 

Nimi Nayure tulee yhdistelmästä “You’re” ja “Nature”. Heidän filosofiansa on, että luonto ja hyvinvointi eivät ole ihmisen ulkopuolella, vaan sisimmässämme ja näin ollen olemme aina yhteydessä kaikkeen, missä ikinä olemmekaan. Nayure haluaa auttaa sinua pääsemään luonnolliseen tasapainon ja hyvinvoinnin tilaan. He näkevät tuotteensa eräänlaisena siltana ja luonnon lahjana, joka auttaa sinua palaamaan keskukseesi ja elämään todellista luontoasi.  

Lisätiedot

Tuotemerkki

Nayure

Koko

10ml

Ainesosat

100 % Ravintsara eteerinen öljy

Allergeenit: Limoneeni (eteerisissä öljyissä luonnollisesti esiintyvä komponentti)

Käyttöohjeet

-Lisää muutama tippa diffuuseriin, sopii yhdistettynä erityisesti sitruunan ja sitruunaruohon eteeristen öljyjen kanssa

-Höyryhengitykseen tai sellaisenaan haisteltavaksi silloin, kun tunnet olosi huonovointiseksi tai flunssaiseksi

-Kylpyveteen lisättynä; sekoita 5 tippaa perusöljyyn tai pieneen määrään kermaa/maitoa (myös kasviversiot)

-Hierontaöljynä; sekoita 1 tippa 10 ml:aan perusöljyä

-Unen laadun parantamiseen; sekoita 2 tippaa pieneen määrään perusöljyä ja hiero jalanpohjiin tai ranteisiin

-Saunassa rentouttavana infuusiona; laita 5 tippaa kupilliseen vettä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.