Sweet Dreams Aroma Oil Blend

Rentouttava eteeristen öljyjen sekoitus auttaa nukahtamaan illalla.

100 % eteerisistä öljyistä valmistettu luomulaatuinen tuoksusekoitus tuo tyyneyttä ja lievittää stressiä. Laventelin, tangeriinin ja vaniljan yhdistelmä tuo turvallisuuden tunnetta ja lämpöä myös pienimmille keskuudessamme, jotta he voisivat nukkua levollisemmin.

“Nature can bring you to stillness, that is its gift to you.”

-Eckhart Tolle

17,90 

Varasto loppu

Jaa

Kuvaus

Nayure on uuden ajan hyvinvointiyritys, jonka prioriteetteina on puhtaus, muinainen viisaus ja luonto. Luomulaatuiset hyvinvointituotteet on valmistettu Saksassa rakkaudella.

“Sinä olet luonto.” 

Nayure syntyi halusta valmistaa hyvinvointia edistäviä tuotteita keholle, mielelle ja sielulle. Nayuren tavoitteena on tarjota ihmisille keinoja yhdistyä luonnon kanssa ja tuoda balanssia käyttämällä ihastuttavia luonnon aineksia lisäämään kokonaisvaltaista hyvinvointia, kauneutta ja terveyttä. 

Nimi Nayure tulee yhdistelmästä “You’re” ja “Nature”. Nayuren filosofiana on, että luonto ja hyvinvointi eivät ole ihmisen ulkopuolella, vaan sisimmässämme ja näin ollen olemme aina yhteydessä kaikkeen, missä ikinä olemmekaan. Nayure haluaa auttaa sinua pääsemään luonnolliseen tasapainoon ja hyvinvoinnin tilaan. He näkevät tuotteensa luonnon lahjana, mutta myös eräänlaisena siltana, joka auttaa sinua palaamaan keskukseesi ja elämään todellista luontoasi.  

Lisätiedot

Tuotemerkki

Nayure

Koko

10ml

Ainesosat

100 % luonnolliset eteeriset öljyt: Laventeli, Mandariini, Vanilja

INCI: Tähkälaventeli*, Mandariini*, Vanilja (orkidea)*; Geranioli**, Linaloli**, Limoneeni**, Sitronelloli**, Sitraali**. *Luomuviljelty, **eteeristen öljyjen luonnolliset komponentit

Käyttöohjeet

Käytä 3 tippaa diffuuserissa tai tiputa tyynyllesi tippa öljyä ennen nukkumaanmenoa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.