Sitruunaruoho Eteerinen Öljy

Energisoiva ja rauhoittava eteerinen öljy mielen tasapainoon! 

Sitruunaruohon eteerisellä öljyllä on voimaannuttava ja puhdistava vaikutus. Sitruunaruoho parantaa keskittymiskykyä ja lisää tahdonvoimaa. Se auttaa sinua, joka haluat reflektoida omia näkemyksiäsi ja tunteitasi, sekä kasvaa kokonaisvaltaisesti ihmisenä. Ayurvedassa sitä käytetään lievittämään kuumetta ja tulehdusta kehossa.   

“A leaf of grass is no less than the journey-work of the stars.”

-Walt Whitman

7,90 

3 varastossa

Jaa

Kuvaus

Nayure on uuden ajan hyvinvointiyritys, jonka prioriteetteina on puhtaus, muinainen viisaus ja luonto. Luomulaatuiset hyvinvointituotteet on valmistettu Saksassa rakkaudella. 

“Sinä olet luonto.” 

Nayure syntyi halusta valmistaa hyvinvointia edistäviä tuotteita keholle, mielelle ja sielulle. Nayuren tavoitteena on tarjota ihmisille keinoja yhdistyä luonnon kanssa ja tuoda balanssia käyttämällä ihastuttavia luonnon aineksia innoittamaan kokonaisvaltaista hyvinvointia, kauneutta ja terveyttä. 

Nimi Nayure tulee yhdistelmästä “You’re” ja “Nature”. Heidän filosofiansa on, että luonto ja hyvinvointi eivät ole ihmisen ulkopuolella, vaan sisimmässämme ja näin ollen olemme aina yhteydessä kaikkeen, missä ikinä olemmekaan. Nayure haluaa auttaa sinua pääsemään luonnolliseen tasapainon ja hyvinvoinnin tilaan. He näkevät tuotteensa eräänlaisena siltana ja luonnon lahjana, joka auttaa sinua palaamaan keskukseesi ja elämään todellista luontoasi.  

Lisätiedot

Tuotemerkki

Nayure

Koko

10ml

Ainesosat

100 % Sitruunaruohon eteerinen öljy

Allergeenit: Sitraali, Geranioli, Sitronelloni, Limoneeni, Linalooli (eteeristen öljyjen luonnolliset komponentit).

Käyttöohjeet

-Lisää muutama tippa diffuuseriin tai tuoksulyhtyyn

-Käytä tarvittaessa tuoksupullona

-Käytä öljyä saunassa rauhoittavana infuusiona sekoittamalla 5 tippaa kupilliseen vettä

Makea ja raikas sitruunainen tuoksu.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.